S4 – Mobil egyoldalas napvitorla

Terasz árnyékolás egyoldalas napvitorlával

A mozgatható S4-es típusú, egyoldalas napvitorla

A WAREMA új S4-es típusú napvitorlája egy egyoldali falra szerelhető árnyékoló. A flexibilitásnak nincs többé határa. Ezzel a típussal sarkok is árnyékolhatók, akár aszimmetrikus vászonnal is. A mozgatható napvitorla egy fixen telepített, motorral ellátott oszloppal rendelkezik, mely a többi típussal megegyezően a szélsőséges időjárási körülmények között a termék épségét,a vezérlés felügyeli. A vitorlát az erős szél vagy a külön rendelhető csapadékérzékelő eső esetén automatikusan behúzza, mely által a rendszer különlegesen magas kényelmet kínál használóinak.

A vászon szimmetrikus és aszimmetrikus formában is kivitelezhető!

S4 Napvitorla határértékei:

Max. szerkezetszélesség 8000mm
Min. szerkezetszélesség 4420mm
Max. kihúzás 6500mm
Min. kihúzás a szerkezetszélesség fele

Nagyobb méret esetén forduljon műszaki menedzserünkhöz: janos.brozs@waremagyarorszag.hu

Rögzítés
A mozgatható napvitorlák rögzítése különböző alumínium támasztékokkal és fali kötésekkel történhet. Így a napvitorla flexibilisen rögzíthető a kertben betonra illetve csavaralapra vagy közvetlenül a ház falára.

Felületkezelés
Az alap szerkezet színválaszték 50 féléből választható, melyből 8 metal-struktur szín. Ezen felül opcionálisan több mint 200 RAL-Classic színből választható.

Vászon
A standard és az Exklusive kollekcióból több mint 90 féle acryl egyszínű szövet választható.
A feláras szövetek közül háromszor 14 féle extra anyag közül lehet választani.

- A Perfora jelzésű anyagok 5mm-es négyzetrácsos felosztásoknál 1,5mm-es perforálású. Így még könnyedebb lesz az árnyékoló, kevésbé lesz szélérzékeny, jobban szellőzik, de nem vizálló!
- A Reflekt jelzésű anyagok külső felén egy speciális reflexiós bevonattal van ellátva, így akár 0%-ra leredukálható az átengedett hő mennyisége. Ezáltal a fény mennyiségét is lényegesen lefogj a vászon
- Az All Weather jelzésű anyagok kimondottan csapadékos időben való használatra méretezték. Így 870mm vízoszlopot tud megtartani egy 24 órán belül.
- A Mertopoliten Style anyagokra plussz korom és por elleni bevonatot visznek fel azért, hogy a nagyvárosi terhelést is el tudják viselni.
- A Country Style anyagok a különösen nagy madárpiszok ellen véd úgy, hogy azt az eső könnyedén letakarítja.
- Az Ocean Style kimondottan sós levegőjű tengerparti helyekre javasolt.