S3 – Mobil aszimmetrikus napvitorla

S3 napvitorla

A mozgatható S3-as típusú, aszimetrikus napvitorla

A letisztult design és az egyedi formájú nagyfelületek árnyékolásának tökéletes kombinációja, mely átalakítja a teraszát, kertjét és azt egy kültéri oázissá változtatja.
Ne okozzon problémát az, hogy a terasza, kertje olyan alakú, hogy első ránézésre semmilyen árnyékoló nem fogja megoldani a tökéletes árnyékolást! Nagy valószínűséggel a WAREMA S3-as Napvitorlája megoldás nyújt Önnek.

A mobil napvitorlák minimálisan motorosan, rádiós vevőegységgel és napelemes szél-fény érzékelő automatikával rendelhető. Opcionálisan csapadékérzékelővel is kérhető, ilyenkor eső esetén automatikusan behúzódnak és ezzel egy különlegesen magas komfortot biztosítanak a használóik számára!

S3 Napvitorla határértékek: maximálisan 8,00m x 13,00m-es felületre

Max. szerkezetszélesség 8000 mm
Min. szerkezetszélesség 3000 mm
Max. oldalankénti kihúzás 6500 mm
Min. oldalankénti kihúzás a szerkezetszélesség fele

Fontos! A két befogó mérete között a különbség nem lehet 30%-nál nagyobb!

Rögzítés
A mozgatható napvitorlák rögzítése 4db oszloppal, 4 fali db konzollal vagy ezek variálásával történhet.
A napvitorla-oszlopok választás szerint helyszíni betonalapra vagy egy helyszíni csavarkötés alapra kerülnek rögzítésre. Amennyiben Ön a napvitorlát a házra szeretné rögzíteni, úgy az S2 típusnál egy fali csatlakozó áll rendelkezésére. A napvitorla egyik csúcsa egy fali konzol segítségével rögzíthető a házra.

Felületkezelés
Az alap szerkezet színválaszték 50 féléből választható, melyből 8 metal-struktur szín. Ezen felül opcionálisan több mint 200 RAL-Classic színből választható.

Vászon
A standard és az Exklusive kollekcióból több mint 90 féle acryl egyszínű szövet választható.
A feláras szövetek közül háromszor 14 féle extra anyag közül lehet választani.

- A Perfora jelzésű anyagok 5mm-es négyzetrácsos felosztásoknál 1,5mm-es perforálású. Így még könnyedebb lesz az árnyékoló, kevésbé lesz szélérzékeny, jobban szellőzik, de nem vizálló!
- A Reflekt jelzésű anyagok külső felén egy speciális reflexiós bevonattal van ellátva, így akár 0%-ra leredukálható az átengedett hő mennyisége. Ezáltal a fény mennyiségét is lényegesen lefogj a vászon
- Az All Weather jelzésű anyagok kimondottan csapadékos időben való használatra méretezték. Így 870mm vízoszlopot tud megtartani egy 24 órán belül.
- A Mertopoliten Style anyagokra plussz korom és por elleni bevonatot visznek fel azért, hogy a nagyvárosi terhelést is el tudják viselni.
- A Country Style anyagok a különösen nagy madárpiszok ellen véd úgy, hogy azt az eső könnyedén letakarítja.
- Az Ocean Style kimondottan sós levegőjű tengerparti helyekre javasolt.