5 ÉV GARANCIA

WAREMA – A Név KÖTELEZ!

Az 1955-ben alapított cég már nem csak az európai árnyékolástechnikai piacon, de a tengerentúlon, közel és a távolkeleti régiókban is a minőség garantált védjegye!

Ha Ön egy WAREMA terméket vásárol, azzal egy olyan magasan qualifikált árnyékolóval emeli az otthonának, irodájának színvonalát, mely az épület funkcionalitását és értékét is növeli.

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a  számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A  több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 illetve 5 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!